Ekonomi

‘Açık bankacılık ve hizmet bankacılığı ile sektörü yoğun günler bekliyor’

Aktif Bank Dijital Bankacılık, Pazarlama ve Ödeme Sistemleri Küme Lideri Gülben Yağcı, düzenlemenin bankacılık şubesine birçok farklı kapı araladığını, dijital bankacılık, hizmet bankacılığı ve açık bankacılık ile hareketli günlerin yaşandığı bir döneme girildiğini söyledi. Bloomberg HT televizyonunda Sefer Yüksel’in hazırlayıp sunduğu Finansal Teknolojiler programına konuk olan Yağcı, sektörde dijital müşteri kazanım süreçleriyle başlayan demokratikleşmenin yakın gelecekte zirveye ulaşacağını öngördüklerini belirtti. , özellikle açık bankacılık ile. Yağcı, “2023 yılında hem dijital bankacılığın önünü açan düzenlemeler hem de sektördeki oyuncularla müşterilere sunulan ürün ve hizmetler açısından çeşitliliğin ve rekabetin artmasını bekliyoruz” dedi.

‘N Kolay’ı ana kanal olarak konumlandırdık’

Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay’ı kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap veren, yenilikçi çözümler sunan ve en iyi müşteri deneyimine hizmet eden ana kanal olarak konumlandırdıklarını belirten Yağcı, “Sektörün dönüşümü hızlanırken, biz de bunun farkındayız. en iyi deneyime hizmet eden işler yapmak zorundayız ve bu doğrultuda yoğun bir yol haritamız var N Kolay’ın mevcut ürün ve hizmet setini sürekli genişlettiğimiz ve müşteri deneyimini güçlendirdiğimiz bir süreçteyiz ve devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde bunun üzerinde çalışmak için.”

‘Gerçek ücretsiz bankacılık hizmeti’

“N Kolay dijital bankamızla ilgili en önemli hedefimiz, uygulamamızı Türkiye’nin en kapsayıcı, en popüler ve en popüler dijital bankası haline getirmek” diyen Yağcı, “Birinci önceliğimiz UPT ile yurt dışına para transferi yapmak. , Sigortayeri ile sigortacılık çalışmalarını da eklemektir.Müşterilerin finansal ihtiyaçlarını bankacılık çözümleriyle karşılamak ve bu anlamda hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdikleri N Kolay uygulaması ile yeni nesil geniş bir yatırım yelpazesi sunuyorlar. gerçek bedelsiz bankacılık hizmetleri, yenilikçi kredi ürünleri, tüketiciye günlük yüksek faiz sağlayan tahviller, yüksek rekabetçi faiz repo ve getiri şampiyonu fonlar gibi alternatiflerle geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz” dedi.

‘N Kolay Bono bakiyesi yüzde 85 büyüdü’

Yüksek faizle günlük getiri sağlayan N Kolay Bono’nun sektörde en çok tercih edilen yatırım ürünlerinden biri olduğunu belirten Yağcı, N Kolay Bono’nun bakiyesinin 2022’de yüzde 85 büyüdüğünü söyledi. Dövizde işlem yapmak isteyenlere dar marjlar tanıtan Yağcı, “Döviz işlemlerinin yanı sıra esnek vadeli ve rekabetçi faiz oranlı USD/EURO repo çalışmalarımızla döviz birikimlerini değerlendirme fırsatı sunuyoruz. N Kolay uygulamamızda yer alan TEFAS fonları ile iştirakimiz Aktif Portföy kendi fonlarını yönetmektedir “Ödüllü fonlarımızı müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz. Kullanıcılarımızdan yoğun ilgi gören fonlarımızın işlem hacmi 2022’de 8 kat arttı” dedi.

haber-altinova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu